Välkommen till

Daisy Bokförlag

Daisy & Diego – den magiska tidsresan

Produktinformation

Titel: Daisy & Diego- den magiska tidsresan
Författare: Elin Sjöqvist
Illustratör: Marta Leonhardt
Ålder: 6-9 år
Upplaga: 1
ISBN: 978-91-519-9718-6
Format: Inbunden, trådbunden
Språk: Svenska
Dimensioner: 215x150x10mm
Inlaga: 210x145 mm
Vikt: 255 gram
Serie: Daisy & Diego
Utgiven: 2021-11-22
Förlag: Daisy förlag
Antal sidor: 64

Beskrivning

Mira och hennes familj har en grön papegoja som heter Diego. Han är jättegammal och kan inte flyga. Det trodde alla åtminstone. Men en dag leder han Mira till en tidstunnel i en skogsdunge. På andra sidan möter hon Daisy som också har en papegoja som heter Diego. Hon har en prästkrage i håret och gröna ögon som glittrar. Tillsammans far de till den guldskimrande skogsgläntan, dit bara barn kan komma. Men är Daisy inte väldigt lik Miras mamma?

189kr

Daisy & Diego – den magiska tidsresan

Daisy & Diego – Den magiska tidsresan är den första boken i serien om syskonen Mira, Tilde och Ines som reser i tiden och får uppleva magiska äventyr med sin mamma Daisy när hon var en liten flicka.

189kr

Jag som skrivit böckerna om Daisy & Diego heter Elin Sjöqvist.
Jag föddes 1984 och växte upp i en mindre by i Jämtland tillsammans med mamma och syskon. Idag bor jag i Östersund med min man och våra tre döttrar. Våra två hundar förtjänar ju också att nämnas förstås.
Till yrket är jag socionom och samtalsterapeut och driver eget företag inom samtalsverksamhet. Jag kombinerar företagandet med skrivandet som är min passion. Allra viktigast för mig är att finnas för min familj och det är hos dem jag hämtar styrka och finner inspiration i allt jag gör.